Kerstmis in het Mariapark

Kempische kerststal
In de verwarmde kapel van het Mariapark stelt een kunstenaar zijn kempische kerststal tentoon. Een schitterend stuk, dat perfect tot zijn recht komt in de kapel. Van 15 december tot en met 6 januari doorlopend geopend van 13 uur tot 18 uur, of na afspraak. De toegang is gratis. Er worden kerstliederen gezongen, kerstverhalen verteld en er wordt samen gebeden. ’s avonds is het park sfeervol verlicht.

Kerstspel
Op zondag 20 december om 14 uur: Kerstspel in de feestzaal van het Koninklijk Atheneum, vlak naast het Mariapark. Ons kinderkoor zingt kerstliederen en ons toneelgezelschap speelt een nieuw kersttoneelstuk. De toegang is gratis.

Kerststallententoonstelling
Van 15 december tot 6 januari loopt er een kerststallententoonstelling in de ontmoetingsruimte van het Mariapark. Unieke stukken, gemaakt door unieke kunstenaars. En ook hier is de toegang gratis!

Optreden van het muzikale duo ‘GeBaK’
Op zondag 3 januari is er in de kapel opnieuw een optreden van het muzikale duo Elly en Koen van “GeBaK”. Zij brengen een keuze van hun mooiste Nederlandstalige kerst- en luisterliedjes. Liedjes met inhoud om even te bezinnen, zodat we het nieuwe jaar goed kunnen beginnen … onder de zegen van Jezus en op voorspraak van Maria.
In de sfeervolle verwarmde kapel zullen Elly en Koen dit muzikaal programma (duur +/- 45 minuten) drie maal uitvoeren: om 13.30 uur, om 15.00 uur en om 16.30 uur.
Toegangskaarten dienen op voorhand gereserveerd te worden want de plaatsen zijn beperkt!
Reserveren: 03/312.22.16 of per mail: [email protected]

Scroll naar boven