De Redactie

jnLVi4
Beste Nieuwsbrieflezer,

Hier zijn we weeral met de nieuwsbrief voor de maanden augustus en september. Soms hebben we het gevoel dat er slechts een paar weken liggen tussen het opstellen van twee nieuwsbrieven, zo vliegt de tijd voorbij! Het jaar is al volop bezig met zijn tweede helft, de dagen beginnen stilletjes aan te korten, en het Mariapark zit in gedachten al bij het invullen van de kerstperiode … inderdaad, binnenkort beginnen we met de repetities voor het kerstspel!
En het wordt ook nog een heel gedoe achteraan in het park, want in september begint het VITO van Hoogstraten met de bouw van een gloednieuwe bergruimte.
Weeral heel wat drukte in het Mariapark dus, maar uw bezoekje kan er zeker en vast nog bij! Tot binnenkort?

Met vriendelijke groeten,
De Redactie

Scroll naar boven