Het Kinderkoor

Op Paaszaterdag hebben we de H. Mis opgeluisterd in RVT Ter Bleeke in Oostmalle.
muzieknoten

Het is ondertussen een traditie geworden, die bij de vele bewoners heel erg gesmaakt wordt. De mooi versierde zaal zat helemaal vol. Maar ook onze jonge en iets oudere zangers hadden al hun andere activiteiten opzij gezet om aanwezig te kunnen zijn, wat niet vanzelfsprekend is in een zonnig paasweekend! Heel veel dank hiervoor.
Op het einde van deze mooie viering gingen onze zangertjes rond in de zaal om alle bewoners een dikke paasknuffel te geven. Er werd menig traantje weggepinkt.
Niet alleen de bewoners hebben genoten van deze namiddag, wij allemaal minstens evenveel!

Op vrijdag 1 mei waren we er natuurlijk ook allemaal bij voor de viering van de Opening van de Meimaand (zie verder).

Normaal gaan we op Pinkstermaandag ook de Mariahulde opluisteren bij de Zusters Clarissen in Turnhout. Wegens grote werken, slechte bereikbaarheid en geen parking ter plaatse, ging de Mariahulde dit jaar helaas niet door.

Scroll naar boven