Kerstmis in het Mariapark: Kerstspel

Op zondag 21 december was er ons traditioneel kerstspel in de feestzaal van het Koninklijk Atheneum van Oostmalle.
Het was regenachtig maar zacht – we hebben het ooit anders geweten – en dus was de zaal goed gevuld. De mensen genoten met volle teugen van de mooie zang en de prachtige instrumentale begeleiding. Het kerstekindje Arthur wist iedereen te bekoren door zijn voorbeeldig gedrag. De hele tijd lag hij tevreden rond te kijken in zijn bolderkar op een schapenvacht. Geen enkele keer liet hij zich horen, blijkbaar genoot ook hij van de sfeer en de muziek.
Na de pauze waren de zenuwen van onze gelegenheidsacteurs erg gespannen voor het toneelstuk ‘De kerst van zatte Sooi’. Maar alles verliep perfect, niemand viel uit zijn of haar rol. De scenes volgden elkaar op met een lach en een traan, recht uit het leven gegrepen.
Aan iedereen heel veel dank voor de inzet. Mede door al onze vrijwilligers, voor en achter de schermen, kon deze namiddag zo vlot verlopen. Van het repeteren, over het klaarzetten van de zaal en het podium, tot het terug afbreken en wegbrengen van alle materiaal, de samenwerking verliep gesmeerd. Nogmaals dank!

Scroll naar boven