Kerstmis in het Mariapark: Kempische kerststal

In de verwarmde kapel van het Mariapark stelde een kunstenaar zijn prachtige kempische kerststal tentoon. Een schitterend stuk, dat perfect tot zijn recht kwam in de kapel. Er werden kerstliederen gezongen, kerstverhalen verteld en er werd samen gebeden.
’s avonds was het park sfeervol verlicht.

Ondanks dat er weinig of geen bussen ingelegd werden dit jaar, was het toch vaak een overrompeling van bezoekers. Waar we vorig jaar nog dachten dat er minder en minder interesse was in het bezoeken van kerststallen, merkten we nu toch weer een grote opleving. De mensen zijn nog steeds op zoek naar zingeving, naar de ware betekenis van kerstmis.

We kregen ook een groot artikel in de Gazet van Antwerpen en dat heeft zeker bijgedragen aan de grote opkomst, van heinde en verre – net zoals de driekoningen…

Scroll naar boven