De Redactie

Beste Nieuwsbrieflezer,

Kerstmis is in aantocht ! Het hele Mariapark zindert van de voorbereidingen ervan. Een gezellige verwachtingsvolle drukte, die vaak wel wat stress oplevert maar vooral blije gezichten wanneer alles zijn voltooiing nadert.

In deze nieuwsbrief vind je natuurlijk alle info over wat er te doen is in het Oostmalse Mariapark in de kerstperiode. Kom langs en laat je verrassen door de kerststallententoonstelling in de ontmoetingsruimte, de sfeervolle kerststal in de kapel, de prachtige kerst-bloemstukken, het kerstspel met kersttoneel op zondag 21 december en als kers op de (kerst-)taart: een optreden van Elly en Koen van “GeBaK” op 3 januari: een mooiere afsluiting van de kerstperiode is nauwelijks denkbaar.

Met vriendelijke groeten,

De Redactie

 

Scroll naar boven