De Redactie

Beste Nieuwsbrieflezer,

2014 is alweer een maand oud, de nieuwjaarsbrieven zijn allemaal voorgelezen en de goede voornemens herleid tot een vage herinnering.

In het Mariapark zijn we aan het bekomen van de kerstdrukte. Vorig jaar meenden we vast te stellen dat de aandacht voor kerstmis in zijn ware betekenis fel achteruit gegaan was. Maar wellicht was de achteruitgang in het aantal bezoekers voornamelijk te wijten aan het barslechte weer, want dit jaar was het weer een totale overrompeling. Koning Winter regeerde in andere landen en hier konden we genieten van een wel zeer vroege lente. Een witte kerstmis werd het dus niet, maar in het Mariapark was het wel een zeer deugddoende en gezegende periode.

Of er nu nog een winterprik komt, kunnen we hier in onze glazen bol niet zien. Maar laat een koude februari of natte maart jou niet afschrikken om toch eens een bezoekje te brengen aan het Mariapark. Want bij ons geldt: weer of geen weer, altijd welkom!

Met vriendelijke groeten,
De Redactie

Scroll naar boven