Wandeling KWB 27 oktober

Op 27 oktober was het Mariapark één van de rustplaatsen tijdens een georganiseerde wandeling van de KWB. We mochten in totaal 375 dappere wandelaars verwelkomen, gespreid over de hele dag. De vroege vogels waren er al voor 9 uur ’s morgens, en de laatsten vertrokken rond 4 uur ’s namiddags met nog een flinke trip naar Westmalle voor de boeg. Ze konden bij ons even uitrusten en genieten van warme of koude dranken, verse soep, boterhammen met kaas of hesp en rijstpap op grootmoeders wijze.
Die opkomst van bijna 400 man verwonderde ons toch enigzins, gezien de steeds dreigende regen met af en toe best pittige buien en heftige windvlagen. We hebben geleerd dat de echte wandelaar zich niet laat terugschrikken door het weer. Voor hen geldt de uitspraak: Er bestaat geen slecht weer, er bestaat alleen onaangepaste kledij …

Scroll naar boven