De Redactie

Beste Nieuwsbrieflezer,

Het is hier weer allemaal kerstmis wat de klok slaat! Kerstmis in het Mariapark van Oostmalle, is niet zomaar een feestdag in de loop van het jaar. Het is één van de hoogtepunten waar we hier allemaal naartoe leven en waar we zowat de helft van het jaar op één of andere manier wel mee bezig zijn. Neem nu het bedenken en schrijven van een nieuw kersttoneelstuk, dat moet natuurlijk klaar zijn voor de repetities starten … en die starten al eind augustus, want de meeste van onze spelers zijn niet meer van de jongsten en de teksten van buiten leren dat gaat niet meer zo vanzelf. Dan is er ook nog de kerststallententoonstelling. Daar moest dringend eens nieuw leven in geblazen worden. En de kerststal in de kapel, dat mocht ook iets nieuws worden, liefst met wat minder voorbereidend werk en als het even kon ook wat minder opkuiswerk achteraf… En dat is allemaal gelukt! We verklappen hier nog niets, daarvoor moeten jullie maar zelf komen kijken: van 15 december tot 6 januari met het kerstspel als hoogtepunt op 22 december.
Dus laat regen, koude of sneeuw jullie niet tegenhouden. De Kerstperiode in het Mariapark verwarmt alle harten!

Met vriendelijke groeten,
De Redactie

Scroll naar boven