Kaarskesprocesie

[shashin type=”photo” id=”78″ size=”medium” columns=”max” order=”user” position=”left”]
Op donderdag 15 augustus was er ’s avonds traditioneel een Mariahulde met Kaarskensprocessie in het Mariapark.

Het weer hield er de hele dag de spanning in. Kon de viering doorgaan aan de grot of moesten we met z’n allen in de kapel? Heel de voormiddag regende het, maar in de namiddag klaarde het weer – en daardoor ook onze gezichten – op en werd het ineens echt zomer tot ’s avonds laat. In de vooravond dreigde het nog even met een donkere wolk, maar die lachten we vrolijk weg.
Vele mensen namen deel aan de Mariahulde en zijn ook mee opgestapt in de kaarskensprocessie, het was echt Lourdes in het klein. Dank aan iedereen en speciaal aan de vele zangers die ervoor zorgden dat het een feestelijke avond werd.

Scroll naar boven