De Redactie

Beste Nieuwsbrieflezer,

Bij een zalig lentezonnetje en een temperatuur van rond de twintig graden is het moeilijk om je voor te stellen dat niet de zomer maar wel de winter voor de deur staat. Het is herfst en we zullen ons moeten verzoenen met dikke wollen wintertruien, vroege duisternis, laaghangende grijze wolken en nog meer van dat fraais. Maar je kunt het ook positief bekijken: herfstwandelingen in het bos, avonden lui in de zetel met een fleece-dekentje om en een spannend boek binnen handbereik voor als er weer eens niets op tv is, heerlijke glühwein op een verwarmd terras … en ja, daar gaan we natuurlijk weer, Kerstmis in aantocht!
Het Mariapark is al volop bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis. Eind augustus zijn onze toneelspelers gestart met de repetities voor het nieuwe toneelstuk – weer een schitterende productie van onze eigen huisschrijfster! En ook de afspraken voor de kerststallententoonstelling zijn al gemaakt. Het wordt iets helemaal nieuw, zowel in de kapel als in de ontmoetingsruimte.
Kortom, laat de winter maar komen, we kijken er eigenlijk al een beetje naar uit. En ondertussen zijn jullie allemaal van harte welkom in het Mariapark, dat ook in de herfst de moeite waard is!

Met vriendelijke groeten,
De Redactie

Scroll naar boven