De Redactie

vlagBeste Nieuwsbrieflezer,

We zijn ondertussen alweer aanbeland bij één van de mooiste maanden van het jaar: augustus. De natuur geniet nog volop van de mooie zomerdagen, nog zonder een spoor van de nakende herfst te tonen. De bladeren aan de bomen donkergroen, de velden klaar om te oogsten, de boomgaarden vol beloftes voor een rijk gevulde fruitmand … En ook in het Mariapark is de natuur nu op haar mooist. De zomerbloemen bloeien in hun mooiste kleuren, de heesters hangen zwaar door van de bloemenpracht die ze te torsen hebben, alles toont zich nog eens op zijn allermooist alvorens de herfst stilletjes binnensluipt. En dat vieren we met een Mariapark-hoogtepunt op 15 augustus: de Mariahulde met Kaarskensprocessie.
Iedereen van harte welkom – zoals altijd!

Met vriendelijke groeten,
De Redactie

Scroll naar boven