Nieuwsbrief juni

NieuwsbriefBeste Nieuwsbrieflezer,

Juni, de meest gevreesde maand bij de scholieren en studenten, maar evengoed voor de bijhorende ouders. Examenstress, tranen, geluk, opluchting als het voorbij is. Maar net zo goed is juli dan weer de meest geliefde maand: de start van een zomer zonder zorgen, eindelijk mooi weer, eindelijk vakantie, eindelijk tijd om te genieten.
We wensen dan ook aan iedereen een junimaand met een goede afloop en een vakantie om U tegen te zeggen – ver weg of dicht bij huis, dat maakt niet uit.
En gezien we toch altijd een klein beetje moraliserend willen zijn: laat de examentijd de sfeer in huis niet bederven. Jouw student doet vast wat hij kan. Natuurlijk kan het altijd beter – dat menen we toch te weten – maar is de goede verstandhouding in huis niet meer waard dan dat cijfer?
En misschien helpt dat brandend kaarsje aan de grot in het Mariapark toch wel. Al was het alleen maar om zelf even tot rust te komen.

Met vriendelijke groeten,
De Redactie

Scroll naar boven