De jongerenwerking

Op zaterdag 9 februari was er alweer een jongerendag, want de krokusvakantie viel heel vroeg dit jaar.
De weergoden hadden er duidelijk geen zin in. Maar ondanks de barre voorspellingen van de weerman, bleven de jongeren toch niet weg. Met een blij gezicht daagden ze massaal op en ze hebben het zich niet beklaagd!
Het humeur van de weergoden verbeterde toch wat in de loop van de dag – waarschijnlijk door het zien van al die jonge enthousiastelingen – en uiteindelijk kon alles doorgaan zoals gepland, zelfs het bosspel. Onze rakkers bezorgden hun ouders wel modderplunjes terug ’s avonds, maar dat kon niet opwegen tegen de verrijkende dag op geestelijk vlak. De modder en het vuil zijn weg na één wasbeurt, maar wat ze die dag meegekregen hebben dat zit in de rugzak van hun verdere leven.
Hartelijk dank aan de priesters en de leiding voor jullie geweldige inzet en voorbereiding!

Scroll naar boven