Nieuwsbrief september

Beste Nieuwsbrieflezer,

Alles valt terug wat op zijn plaats, zoals we het eigenlijk wel gewend zijn: de school is terug gestart, de files zijn er weer, de dagen worden korter, de favoriete series op tv zijn terug van weggeweest … kortom de zomer is een vage herinnering geworden. En toch heeft deze tijd zijn charme: een frisse wandeling in het herfstbos, de knusse warmte in ons gezellige huis terwijl buiten de gure wind waait en de felle regenvlagen tegen de ramen kletteren, verwachtingsvolle kinderoogjes voor Sinterklaas, de betovering van Kerstmis … Een mens wordt er helemaal lyrisch van…
En ook het Mariapark heeft zijn charme in deze tijd van het jaar. Een bezoekje aan het in herfsttinten getooide park, een kaarsje branden aan de grot, een praatje maken met iemand van de groenploeg of met een andere bezoeker. En straks genieten van alles wat met Kerstmis te maken heeft in het Mariapark. U leest er alles over verder in deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten,
De Redactie

Scroll naar boven